KOTVA.be :
Verhuur van studenteNkamers en studio's

Contactgegevens

Telefoon:
     0493 62 63 00
Eigenaars:
Jos en Ann
 
Mail:
josenann@hotmail.com 

 

Wie zijn we ?

Wij zijn kotbazen met meer dan 25 jaar ervaring in de kotenmarkt in Leuven.  Wij zijn begonnen met kamers te verhuren toen we zelf pas afgestudeerd waren in Leuven. We zijn dus blijven 'plakken' en genieten nog altijd van onze studentenstad als kotbaas en kotmadame. Onze kamers en studio's zijn allemaal conform aan de wetgeving en ze zijn vergund door de Stad Leuven. We werken samen met de KU Leuven, wiens huisvestingsdienst een oogje in het zeil houdt over onze kamers, een geruststelling voor nieuwe studenten in Leuven. Voordeel van onze kamers is dat ze gelegen zijn in gebouwen van 4 tot maximum 11 studenten, zodat de studenten elkaar en ons kennen.  De meeste van onze studenten blijven dan ook verschillende jaren op hun kot. Wij wonen ook vlakbij zodat als er probleempjes zijn we kort op de bal kunnen spelen.

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van onze huizen en hebben dan ook goed geïnvesteerd in brandladders, rookmelders, noodverlichting, blusapparten,...

We gebruiken het contract van de huisvestingsdienst als basis voor ons contract en deze dienst vindt dit contract "studentvriendelijk".